Gästbok

Skrivet avKommentar
20 April 2020
Kenneth Norell
Nu ligger min mail inne under rubriken "Kontakta oss" igen.
17 April 2020
Kenneth Norell
Hej Per, Jag tog bort mailen för ett tag sedan, fick så mycket skräp. Men jag har bett min tekniker lägga in den igen så får vi se hr det fungerar.
17 April 2020
Per Görnebrand
Hej Kenneth

Ser inte heller din mail. Skulle vilja ha ett par loggor skickade till mig om det är möjligt. Är styrelsemedlem i Vilshults IF från Blekinge.

Mvh,
4 April 2020
Hej Mahmoud,
Jag bedriver ingen sådan verksamhet. Du får kontakta närmaste fotbollsklubb.
4 April 2020
Mahmoud Alrifai
Hej jag behöver tränanar till mig på målvakt
20 March 2020
Kenneth Norell
Hej Kjell, har skickat ett mail till dig. Och till alla som undrar så kommer serierna efter 2014 att läggas in.
19 March 2020
Kjell Korshavn
Webbsida:
Besök
Hej! Er epost saknas. Jag har en ny logga för "Trollhättans FK" som jag skulle vilja skicka till er. Vart skickar jag?

Ser också att ni har en riktigt bra sammanställning över samtliga års serier. Men inga uppdateringar efter 2014?
15 February 2020
Kenneth Norell
Hej Johan, Hälsingland är på gång, ska avsluta Halland först. Mycket att förbereda i filerna innan jag kan lägga in dom. Jag har info om föreningen så det kommer.
2 February 2020
Johan
Kan ni lägga till info om fotbollslaget Njutångers IF från Hudiksvalls kommun. Vårt herrlag spelar för närvarande i division 6.
23 November 2019
Kenneth Norell
Tack så mycket Jan Westman, ska kolla upp det i mina tabeller. Måste blivit något fel där.

myPHPscripts Guestbook 2.1.3