Gästbok

Skrivet avKommentar
4 April 2020
Hej Mahmoud,
Jag bedriver ingen sådan verksamhet. Du får kontakta närmaste fotbollsklubb.
4 April 2020
Mahmoud Alrifai
Hej jag behöver tränanar till mig på målvakt
20 March 2020
Kenneth Norell
Hej Kjell, har skickat ett mail till dig. Och till alla som undrar så kommer serierna efter 2014 att läggas in.
19 March 2020
Kjell Korshavn
Webbsida:
Besök
Hej! Er epost saknas. Jag har en ny logga för "Trollhättans FK" som jag skulle vilja skicka till er. Vart skickar jag?

Ser också att ni har en riktigt bra sammanställning över samtliga års serier. Men inga uppdateringar efter 2014?
15 February 2020
Kenneth Norell
Hej Johan, Hälsingland är på gång, ska avsluta Halland först. Mycket att förbereda i filerna innan jag kan lägga in dom. Jag har info om föreningen så det kommer.
2 February 2020
Johan
Kan ni lägga till info om fotbollslaget Njutångers IF från Hudiksvalls kommun. Vårt herrlag spelar för närvarande i division 6.
23 November 2019
Kenneth Norell
Tack så mycket Jan Westman, ska kolla upp det i mina tabeller. Måste blivit något fel där.
8 November 2019
Jan Westman
Hej! Vill rätta till en sak: Mariestads BK spelade i Div 4 Norra Västgötaserien mellan 1947/48 och 1953/54.
Hälsningar Jan Westman, statistikansvarig Mariestads BK.
10 September 2019
Robert Vikström
Hej Kenneth och alla andra som läser detta :)
Jag skulle gärna nå ut till så många klubbar som möjligt med budskapet om våra fina läktare i trä. Ett både miljövänligt och snabbt alternativ att bygga läktare.
Ta gärna kontakt med mej så kan jag komma på besök eller förklara mer i mail/telefon.

Ha det gott allihopa, trevlig fotbollshöst!
//Robert Vikström
12 August 2019
Roger Andersson
Vill fortfarande att ni kontaktar mig!

myPHPscripts Guestbook 2.1.3