Gästbok

21 May 2021
Hej GAIS,
Tack för ditt påpekande.
Så var det väl med dom flesta klubbarna som bildades på 1800-talet, att dom inte hade fotboll på programmet när dom bildades. Så var det även för Örgryte och GAIS. Men jag väljer att ta med när föreningen bildades.
20 May 2021
GAIS
Under äldsta fotbollsklubbar står DIF med 1891. Föreningen bildads det året men det var inte förren 1899 som Gaisaren och Göteborgaren startade upp fotbollssektionen inom DIF. Han lade grunden för DIFs fotboll. Så, årtalet för när DIF som fotbollsklubb bildades bör ändras eller så bör rubriken för hemsidan ändras.
18 April 2021
Kenneth Norell
Hej ni som skrivit, Tack för era beröm och för att ni följer sidan.
Jag tar distrikten i bokstavsordning just nu. Och således är det dax för Skåne nu. Jag håller på att förbereda alla klubbfiler som jag har på Skåne och som ni förstår är det väldigt många. Jag är inte frisk heller så arbetet går sakta men det är på gång med Skåne. IFK Uppsala har jag inte missat men kommer när jag börjar med Uppland. Ha tålamod!
mvh Kenneth
16 April 2021
Lennart

När tänker du fortsätta med Skåne?

Massor med klubbar saknas och tex Malmö FF är inte uppdaterad sedan 2014

Hoppas du tar Skåne Snart

7 April 2021
PeterbE
Webbsida:
Besök
Tack för fint arbete!

Mvh, Peter E
JIF ordf.
4 April 2021
Hej,
Tack för en intressant sida med mycket rolig läsning och mycket nostalgi !
3 April 2021
Sleven
Webbsida:
Besök
Hej!
Trevlig sida, men ni verkar ha missat den dåtida storklubben IFK Uppsala (12 SM-guld bandy, 3 SM-finaler i fotboll) som 1800-talsklubb.
10 November 2020
Kenneth Norell
Tack så mycket Karl Gustav. Har lagt in årtalet.
8 November 2020
Karl Gustav Bengtsson
Äppelbo aik bildades 1923!!!!
hälsn Kalle
20 April 2020
Kenneth Norell
Nu ligger min mail inne under rubriken "Kontakta oss" igen.

myPHPscripts Guestbook 2.1.3